HBOIron Sky elokuvan ohjaaja Timo Vuorensola antaa suoraa palautetta HBO Nordicille Facebookissa julkaisemassaan avoimessa kirjeessä. ”Rakas HBO Nordic, teidän palvelunne on surkea”, sanoo Vuorensola kirjeensä alussa. Vuorensola kertoo hankkineensa HBO Nordicin, koska halusi katsoa Game of Thrones -sarjaa laillisesti.

Vuorensola kritisoi aluksi  HBO Nordicin kuvanlaatua. Kuva on kyllä teräväpiirtoa, mutta laatu on Vuorensolan mukaan kaukana HD-laadusta. Kuvaa on pakattu liikaa, joten se on todella huonolaatuista. Kuva myös pätkii, jonka vuoksi palvelu on käytännössä käyttökelvoton. HBO Nordic näyttää HBO:n sarjat noin vuorokauden Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen, mikä on kuitenkin monille sarjojen faneille liikaa. Vuorensola kertookin Game of Thronesin kolmannen kauden avausjakson löytyneen ensiesityksen jälkeen kaikkialta, paitsi HBO Nordicista.

Vuorensola sanookin suoraan HBO Nordicin olevan liian kallis, kuvanlaatu on roskaa ja ohjelmat näytetään liian pitkällä viiveellä. Vuorensola kertoo jatkavansa HBO Nordicin tilausta, mutta hankkivansa sarjat parempilaatuisina ja nopeammin suoraan Pirate Baysta.

Videopalvelut ovat saaneet lokaa niskaansa muualtakin, sillä MB-lehden toimittaja haukkui puolestaan Filmnet-videopalvelun.