MicrosoftMicrosoft ei valmista televisioita, mutta siitä huolimatta yritys on valmistanut maailman suurimman 4K-resoluution television. Microsoftin televisio on vaatimattomasti 120-tuumainen ja se löytyy yhtiön pääkonttorista Seattlesta.

Microsoftin televisiolla esitellään yhtiön visiota tulevaisuudesta, jolloin Kinect-liiketunnistin tunnistaa muun muassa huoneen valaistuksen, television edessä olevat henkilöt ja heidän liikkeensä ja esittää tarinoita tämän tiedon perusteella. Yhtiön visiossa television esittämää kuvaa voidaan laajentaa myös muille näytöille ja huoneen valaistusta voidaan säätää automaattisesti esitettävän ohjelman perusteella. Yhtiön ennusteen mukaan tällainen tulevaisuus tulee olemaan todellisuutta 5 – 10 vuoden kuluttua.

Microsoftin television kuvan kerrotaan olevan todella hyvä, eikä yksittäisiä pikseleitä havaitse edes läheltä katsottaessa. Microsoft ei kuitenkaan ole tuomassa tätä televisiota myyntiin ja sitä käytetään vain yhtiön tulevaisuutta koskevien visioiden esittelemiseksi yhtistyökumppaneille.

Alla olevasta kuvasta saa hyvän käsityksen, kuinka valtava Microsoftin televisio on.

microsoft-4k-120-inch-widescreen-television