MaxivisionMaxivision kertoi yli vuosi sitten tuovansa syksyn aikana mobiilisovelluksen kokeiluun. Siis syksyn 2014 aikana. Pitkä odotus on nyt päättynyt, sillä Maxivision Mobiili on vihdoin julkaistu Android- ja iOS-laitteille. Sovellus on käytettävissä sekä puhelimilla, että tableteilla.

Palvelusta löytyy ohjelmaopas sekä suorat lähetykset Ylen kanaville ja FOXille. Sovelluksen varsinainen hyöty saadaan kuitenkin tallenteista, sillä sovelluksella voidaan katsella kaikkia Maxivision Viihde -palvelulla tehtyjä tallenteita. Tallenteet ovat kaiken lisäksi katsottavissa myös ulkomailla.

Maxivision kertoo tehneensä 1.12.2015 lähtien kaikista tallenteista myös mobiiliversiot, mutta he eivät kuitenkaan ole kertoneet, kyselyistä huolimatta, millä resoluutiolla tai bitratella mobiilitallenteet tai suorat lähetykset ovat saatavilla. Päivitys 13.12.2015: Maxivisionin mukaan mobiili-palvelun kautta ei tarjota HD-kuvaa.

Maxivision Mobiililla voidaan katsella Maxivision Viihde -palvelun kautta tehtyjä tallenteita, kunhan käyttäjällä on aktivoituna Maxivision Tallennuspalvelu. Tallenteiden ja suorien lähetysten katselu vaatii mobiili-peruspalvelun tilauksen, joka maksaa normaalisti 3 euroa kuukaudessa, mutta on nyt tarjolla eurolla helmikuun loppuun saakka. Päivitys 13.12.2015: Tallenteiden katselu onnistui 11.12.2015 ilman mobiili-peruspalvelun tilausta, muttei onnistu enää.

Muutaman kanavan suorien lähetysten ja tallenteiden lisäksi Maxivision Mobiiliin on saatavilla myös pari suoria lähetyksiä tarjoavaa maksukanavapakettia. MTV  Mobiili -paketin hinta on 2,5 euroa kuukaudesa ja siihen sisältyy kanavat MTV3, Sub ja Ava. Isomman MTV Total Sport – mobiili -paketin hinta on 24,95 euroa kuukaudessa ja siihen kuuluvat kanavat MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2, C More Tennis, C More Extreme. Myös maksukanavien tilaus vaatii mobiili-peruspalvelun tilauksen.

Maxivision Mobiili löytyy Googlen ja Applen sovelluskaupoista ja se vaatii vähintään Android 4.0 tai iOS 7.0 version.