The Pirate BayPirate Bay on lisännyt sivuilleen mahdollisuuden katsoa mitä tahansa sivuston kautta löytyvää elokuvaa tai sarjan jaksoa suoraan Pirate Bayn sivujen kautta. Ilmaisten elokuvien katselu onnistuu tiistaina julkaistun Torrents-Time -pluginin ansiosta.

Elokuvien katselu onnistuu Pirate Bayn kautta klikkaamalla ’Stream it! (beta)’ -linkkiä. Linkin klikkaaminen ehdottaa aluksi Torrents-Time -pluginin asentamista, sillä se tarvitaan ohjelmien katsomiseksi suoraan Pirate Bayn sivujen kautta. Elokuvat esitetään perustoiminnot sisältävällä toistimella, josta löytyy tuki tekstityksille sekä mahdollisuus välittää video televisiolle Chromecastin, Airplayn sekä DLNA avulla.

Myös jotkin muut torrent-palvelut ovat ottaneet tekniikan käyttöön ja onkin odotettavissa, että kaikki torrentteja listaavat sivustot tulevat tarjoamaan elokuvien ja sarjojen katselumahdollisuuden piakkoin.

Digilelut haluaa kuitenkin muistuttaa, että Torrents-Time -plugin hakee elokuvat ja sarjat torrentteina ja jakaa niitä eteenpäin muille käyttäjille. Tällaisesta torrenttien jaosta on viime aikoina lähetetty suomalaisille tuhansia laskuja ja muutama tapaus on edennyt oikeuteen asti. Tämän vuoksi torrentteja käytettäessä kannattaa käyttää VPN-sovellusta salaamaan omat tiedot.