HaierMonia uusia televisiomalleja voidaan jo ohjata kaukosäätimen lisäksi liikkeillä ja puhekomennoilla. Kiinalainen Haier on vienyt television ohjailun hieman pidemmälle, sillä se on esitellyt Berliinin IFA-messuilla television, jota ohjataan katseella ja räpsyttämällä silmiä. Haierin televisioon kuuluu silmiä tarkkaileva vastaanotin, jonka ansiosta televisio tietää mihin käyttäjä katsoo ja mitä hän haluaa tehdä.

Haierin televisiota voidaan käskyttää silmien liikkeillä esimerkiksi vaihtamaan kanavaa ja lisäämään tai vähentämään äänenvoimakkuutta. Esimerkiksi äänenvoimakkuutta muutetaan katsomalla alas ja räpsäyttämällä silmiä. Tämän jälkeen esiin tulee äänenvoimakkuuspalkki ja kuvakkeet äänen lisäämiseksi ja vähentämiseksi. Äänenvoimakkuutta voidaan lisätä tai vähentää katsomalla näitä kuvakkeita ja räpsäyttämällä silmiä.

Haierin televisio ymmärtää tavallisen silmien räpsymisen ja tarkoituksellisen räpsäyttämisen eron, joten silmien normaali räpsyminen ei sekoita televisiota. Engadgetin testissä television ohjailu silmillä vaati harjoittelua, eikä kuvakkeiden valinta ollut vielä kovin helppoa.

Alla on Engadgetin video Haierin television käytöstä.