3DPanasonic ja Samsung ovat tuoneet ensimmäiset 3D-televisionsa myyntiin ja ensimmäisten testien perusteella Panasonic vie voiton kolmiulotteisen kuvan laadussa. Consumer Reports testasi Samsungin 46-tuumaiset 7000- ja 8000-sarjan 3D-LCD-televisiot ja Panasonicin 50-tuumaisen VT-20 -plasmatelevision.

Testin mukaan molemmissa Samsungin mallissa kuvan tarkkuus oli hyvä ja värit sekä kontrasti olivat miellyttävällä tasolla. Samsungin malleissa esiintyi kuitenkin häiritsevää kuvan sameutta erityisesti tummissa kohtauksissa. Myös vasemman silmän kuva näkyi hieman oikealle silmälle ja päinvastoin, mikä aiheutti ikäviä ”haamukuvia” vähentäen kolmiulotteisuuden tuntua. Samsungin 3D-kuva myös himmeni, jos televisiota katseli sohvalla maaten.

Panasonicin kuvan tarkkuus sekä mustan taso olivat erinomaisia ja kolmiulotteinen kuva oli terävä. Panasonicin kuvassa ei esiintynyt ollenkaan Samsungin televisioiden kaltaisia haamukuvia ja televisiota voi katsoa mistä katselukulmasta tahansa ilman kuvan heikkenemistä. 3D-lasien kallistaminenkaan ei heikentänyt kolmiulotteisuuden tuntua, kuten tapahtui Samsungin televisioiden kanssa.

Ainakin ensitestien perusteella Panasonic vie voiton 3D-elokuvien kanssa.