Popcorn TimePopcorn Timen eri versiot olivat viime vuonna todella suosittuja, sillä sovellusten avulla voi katsella ilmaiseksi lähes rajattomasti elokuvia ja sarjoja. Muun muassa Yhdysvaltalainen elokuvateollisuuden etujärjestö MPAA on kuitenkin aktiivisesti taistellut Popcorn Timeä vastaan saaden marraskuussa joitain versioita suljettua kokonaan.

Popcorn Timestä on aiemmin tehty myös joitain selaimissa jollain tasolla toimivia versioita. Nämä aiemmat selainversiot ovat kuitenkin kaatuneet raskaiden HTTP-liikennemäärien kasvaessa. Tämän hetken suosituimman Popcorn Time -version kehittäjät ovat nyt julkaisseet selaimissa toimivan Popcorn Timen, joka ohittaa raskaan HTTP-liikenteen omalla sisäisellä torrent-clientillä.

Uuden selaimissa toimivan Popcorn-Timen ideana on erillinen Torrents-Time plugin, joka on käytännössä selainten kanssa toimiva torrentsovellus sekä videotoistin. Torrents-Time -pluginin toimintaa selaimissa voi testata kehittäjien demopalvelussa, joka löytyy osoitteesta popcorntime-online.io.

Kannattaa muistaa, että Popcorn-Timeä käytettäessä tietokone jakaa katsottavaa ohjelmaa eteenpäin muille käyttäjille ja tällaisesta torrenttien jaosta on viime aikoina lähetetty tuhansia laskuja ja muutaman laskun maksamatta jättäneen henkilön tapaus on edennyt jo oikeuteen asti. Joissain Popcorn Time -versioissa on sisäänrakennettu tuki VPN:lle, minkä tarkoituksena on piilottaa ohjelmien katsojien henkilöllisyys. VPN-ominaisuus kannattaa tämän vuoksi aina ottaa käyttöön joko suoraan Popcorn Timessä tai erillisenä sovelluksena.