Popcorn TimeYhdysvaltalainen elokuvateollisuuden etujärjestö MPAA sulki nelisen viikkoa sitten suosituimman Popcorn Time -elokuvapalvelun. MPAA haastoi PopcornTime.io:n ylläpitäjiä oikeuteen Kanadassa, jolloin koko palvelu päätettiin lopettaa. Samalla MPAA haastoi oikeuteen YTS.to -sivuston ylläpitäjän Uudessa-Seelannissa, jonka vuoksi myös YTS.to lopetti toimintansa. YTS.to -palvelun sulkemisen vuoksi Popcorn Time -sovellukset eivät enää löytäneet katsottavia ohjelmia automaattisesti.

Nyt kuitenkin yksi PopcornTime.io:n kehittäjistä on julkaissut sovelluksesta uuden toimivan version Redditissä. Uusi versio hakee ohjelmatiedot YTS.to:n sijaan uusista lähteistä ja käyttää VPN-palvelun uusia rajapintoja.

PopcornTime.io:n kehittäjä ei ole vielä varma tuleeko hän avaamaan palvelun uudelleen myös virallisesti. Hänen mukaansa ensiksi täytyy ainakin varmistaa, että kaikki käytetyt palvelut ja domainit ovat MPAA:n ulottumattomissa. Mahdollisesti myös MPAA:n oikeustoimet mietityttävät palvelun uudelleenavausta, sillä kehittäjä on mainittu MPAA:n haasteessa. Hän ei ole kuitenkaan vastaajana jutussa.