RaraSpotify on ehdottomasti suosituin Suomessa käytettävä musiikin suoratoistopalvelu, mutta se ei estä uusien palveluiden tuloa markkinoille. Rara.com aloitti toimintansa aukaisemalla palvelunsa Yhdysvalloissa sekä viidessätoista Euroopan maassa, mukaanlukien Suomi. Rara.com laajenee vielä seitsemään muuhun maahan tämä viikon aikana.

Rara.com tarjoaa kuukausiveloituksella kuunneltavaksi yli 10 miljoonaa kappaletta ja musiikin kuuntelu onnistuu suoratoistaen joko tietokoneella tai Android-laitteilla. Raran käyttö maksaa normaalisti 4,99 euroa kuukaudessa tietokoneella käytettynä ja 9,99 euroa jos haluaa myös Android-tuen. Ensimmäisten kolmen kuukauden hinta on kuitenkin vain 0,99 euroa kuukaudessa tietokoneella käytettynä ja 1,99 euroa Android-tuen kanssa.

Rarasta löytyy tutut musiikkipalveluiden ominaisuudet, kuten esimerkiksi suosikit ja soittolistat. Tietokoneella käytettävä versio toimii suoraan selaimessa ja vaatii aina nettiyhteyttä. Mobiiliversio sen sijaan osaa soittaa musiikkia myös ilman nettiyhteyttä.

Alla on palvelun esittelyvideo.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d6O7Jpsvxow&w=640&rel=0]