RuutuNelosen nettitelevisio Ruutu on saanut uuden ilmeen ja samalla sen käyttöliittymää on parannettu. Uudistuksen myötä Ruutu tulee sisältämään vain televisio-ohjelmia, sillä radio-ohjelmat löytyvät enää vain radiokanavien omilta sivuilta.

Uusitussa Ruutu.fi -palvelussa suosituimmat ja uusimmat ohjelmat on helppo löytää ja valita katsottavaksi. Jokaisella ohjelmalla on myös omat sivut, joita käyttämällä halutun ohjelman jaksot ovat helposti valittavissa. Uusittu Ruutu suosittelee katsottavaksi myös muita katsottua ohjelmaa vastaavia ohjelmia, kun aiemmin suosituksissa oli vain saman sarjan jaksoja.

Ruutu-palvelua voidaan käyttää tällä hetkellä tietokoneen lisäksi Apple-, Android- ja Windows-phone -laitteilla. Myöhemmin syksyllä palvelua voidaan käyttää myös Samsungin älytelevisioissa toimivalla sovelluksella.

Mobiililaitteissa toimiva ruutu-sovellus on ladattu jo yli 200 000 kertaa ja kaikesta Ruudun katselusta 8-10 prosenttia tapahtuu mobiililaitteilla. Ruudun katselu on kasvanut 90 prosenttia viime vuodesta ja viikottain Ruutuun lisätään yli 150 tuntia sisältöä.