SpotifySpotify on julkaissut sovelluksen Samsungin Gear S3 ja S2 -älykelloille. Sovellus toimii sekä Spotifyn ilmaisversiossa että maksullisessa premiumversiossa. Ilmaisversion käyttäjät eivät voi valita soitettavaa kappaletta, sillä sovellus mahdollistaa vain soittolistojen ja artistien kuuntelun satunnaistoistona.

Samsungin älykelloissa toimivaa Spotifyä voidaan käyttää kahdella tavalla, joko ohjeaten puhelimen sovellusta tai täysin itsenäisesti. Puhelinta ohjatessa älykellolla voidaan esimerkiksi vaihtaa kappaletta tai keskeyttää soitto. Itsenäisenä sovelluksena käytettäessä soitto tapahtuu suoraan kellossa käyttäen sisäänrakennettua kaiutinta tai Bluetooth-kuulokkeiden tai -kaiuttimen kautta.

Musiikkia voidaan kuunnella sekä WLAN- että LTE-verkkojen kautta, mutta offline-kuuntelu ei onnistu edes premium-tilausta käytettäessä. Spotifyn käyttö itsenäisenä sovelluksena esimerkiksi lenkillä vain WLANin sisältävillä kelloilla ei siten onnistu, mutta puhelinta ohjatessa LTE:n puuttuminen kellosta ei ole ongelma. Älykellojen pyöritettävää kehystä voidaan käyttää kappaleiden vaihtamiseen tai selaamiseen. Sovellusta voidaan käyttää myös kellon kosketusnäytön kautta, mutta sen käyttö ei ole pienen koon vuoksi kovinkaan mukavaa.