TopfieldEnsimmäiset Topfield CRC-2400 HD-digiboksit tulivat myyntiin jo noin neljä kuukautta sitten, eikä valmistajalla näytä olevan minkäänlaista mielenkiintoa korjata laitteessa olevia vikoja. Esimerkiksi DVD Plazan käyttäjä kertoo kyselleensä uutta päivitystä boksiinsa, mutta tiedossa ei ole minkäänlaista aikataulua uuden firmwaren julkaisemiseksi.

Topfield CRC-2400 -teräväpiirtoboksilla tallennettuja ohjelmia ei esimerkiksi saa toistettua tietokoneella, vaikka Topfield lupasi boksilla tallennettujen ohjelmien näkyvän esimerkiksi VLC Playerillä. Myöskään luvattu YouTube-tuki ei toimi, eivätkä läheskään kaikki Matroska-muotoiset videot näy boksilla. Boksi myös kaatuu joillakin käyttäjillä usein, eivätkä kaikki ajastuksetkaan tallennu.

Topfieldillä taitaa olla isoja ongelmia firmwaren kanssa, sillä laitteita ei ole tuotu maahan pitkään aikaan. Esimerkiksi Verkkokauppa.com on saanut Topfield CRC-2400 -laitteita myyntiin viimeksi pari kuukautta sitten. Ettei vain valmistajalla olisi ollut liian kiire saada ensimmäiset boksit myyntiin edes jonkinlaisella ohjelmistolla ja yrittää saada boksista toimiva vasta sen jälkeen.