NetflixHobbitti – Odottamaton matka -elokuva saa ensi-illan Suomen teattereissa ensi viikon keskiviikkona. Hobbitti-elokuvan katsomisen jälkeen on hyvä palauttaa mieliin myös Taru sormusten herrasta -trilogian elokuvat. Elokuvat on helppo katsoa Netflixin kautta, sillä palvelu on juuri ilmoittanut tarjoavansa aiemmat Keskimaahan sijoittuvat elokuvat katsottavaksi koko joulukuun ajan.

Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit on kolmituntinen aloituselokuva, jossa Frodo Reepuli lähtee matkalleen tuhoamaan Sauronin mahtisormusta. Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia jatkaa tarinaan jälleen kolmen tunnin edestä ja lähes 3,5 tuntinen Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu päättää sormuksen tarinan.

Taru sormusten herrasta -trologien alokuvat ovat saaneet erinomaisia arvosteluita ja esimerkiksi IMDb:n top 250 -listalla ne kaikki ovat lähellä ykkössijaa. Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu on IMDb:n top 250 -listalla sijalla 9, Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit on sijalla 13 ja Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia on sijalla 21.