FoxMediamoguli Rupert Murdochin omistama Fox International Channels osti tammikuussa SuomiTV:n. Huhtikuun 16. päivä SuomiTV muuttuu uudeksi ilmaiseksi FOX-kanavaksi.

FOX tulee tarjoamaan korkealaatuisia viihdesarjoja sekä elokuvia ja muutoksen myötä kanavan lähetysaika kasvaa 12 tuntiin. Kanavan tarjonnassa tulee olemaan muun muassa National Geographicin ohjelmia ja Twentieth Century Fox Television Distributionin sarjoja sekä elokuvia. Ohjelmistossa on muun muassa kulttisuosioon noussut The Walking Dead -sarja, jossa pieni joukko ihmisiä taistelee zombeja vastaan. Ohjelmistossa on myös muun muassa sarjat Family Guy sekä American Dad.

”FOX on kautta maailman synonyymi loistavalle viihteelle, ja olemme innoissamme tuodessamme brändin suomalaisille katsojille. Foxilla on uskomaton laadun perintö ja odotamme jatkavamme sitä Suomessa. Kun hankimme kanavan kaksi kuukautta sitten, lupasimme lisätä lähetystunteja ja tuoda suomalaisten televisiokatsojien olohuoneisiin parasta saatavilla olevaa ohjelmasisältöä. FOX:in lanseerauksella ja esittämämme ohjelmiston laadulla lunastamme tuon lupauksemme”, sanoo Fox International Channelsin Pohjoismaiden ja Baltian aluetoimintayksikön johtaja Åse Ytreland.