VoddlerElisa on aloittanut yhteistyön ilmaisia videoita tarjoavan Voddlerin kanssa. Voddlerista löytyy tällä hetkellä yli 2 500 elokuvaa, sarjan jaksoa sekä dokumenttia, joista yli 80 prosenttia on katsottavissa ilmaiseksi. Elisan ja Saunalahden asiakkaiden kerrotaan pääsevän rekisteröitymään Voddleriin syyskuun aikana.

Vaikka suurin osa Voddlerin sisällöstä on ilmaista, ovat silti uusimmat elokuvat ja suosittujen sarjojen jaksot maksullisia. Elokuvien vuokrauksien hinta on 2,7 tai 3,7 euroa ja sarjojen jaksojen vuokraus maksaa 0,9 euroa. Esimerkiksi Heroesin ja Housen jaksot ovat maksullisia samoin, kuin esimerkiksi Suljettu saari ja Titaanien taistelu -elokuvat.

”Markkinoilla ei ole vain kysyntää Voddlerin kaltaiselle palvelulle, vaan sellaista suorastaan vaaditaan”, kertoo Elisan palveluliiketoimintajohtaja Mikael Rönnblad Iltalehdelle.

Voddlerilla on pohjoismaissa yli 720 000 asiakasta ja sillä on sopimukset elokuvien jakamisesta isoimpien elokuvastudioiden, kuten Walt Disneyn, Dreamworksin, NBC Universalin, Paramountin, Warner Bros.:in, Touchstone Picturesin, Metro Goldwyn Mayerin, New Line Home Entertainmentin, Columbia Picturesin, HBO Home Videon, Miramaxin, Buena Vistan ja Sony Picturesin kanssa.