Pelistreameille tarkoitetun Twitchin synnyttänyt toinen streamauspalvelu Justin.tv lopettaa toimintansa. Palvelun kotisivuilla käyttäjiä tervehtii ylläpidon videoviesti ja alas ajetaan kaikki mobiilisovelluksia ja kehittäjien ohjelmistorajapintaa myöten.

Syyksi palvelun sulkeutumiseen kerrotaan Twitchin kasvavat resurssivaatimukset. Justin.tv aloitti toimintansa vuoden 2007 maaliskuussa ja pelikategoria irtosi siitä omaksi Twitch-sivustokseen kesäkuussa 2011. Twitch on tämän jälkeen saanut Justinia reilusti enemmän näkyvyyttä ja siitä on tullut emoyhtiölle myös suurempi tulonlähde, mistä kertoo esimerkiksi yhtiön nimen muuttuminen Justin.tv:stä Twitch Interactiveksi tämän vuoden alussa. Käyttäjien on mahdollista siirtää entiset Justin-tunnuksensa Twitchin käyttöön.

Koska Twitchissä sallitaan vain videopeleihin liittyvät lähetykset, suositellaan Justinin kotisivuilla tällä hetkellä muun materiaalin streamaamiseen YouTuben, Livestreamin ja Ustreamin kaltaisia palveluita. Oletettavasti ainakin osa Justinin suosituista kategorioista tullaan siirtämään Twitch-nimen alle, sillä käyttäjiltä on kyselty mielenkiintoa esimerkiksi suorien konserttien lähettämisestä Twitchissä. Myös YouTube voi saada osansa Justin.tv:n tekniikasta, mikäli aiemmin esillä olleet Googlen ostosuunnitelmat toteutuvat.