DigilelutDigilelujen sivut ovat latautuneet hitaanpuoleisesti (keskimäärin 5,6 sekunnissa), jonka vuoksi päätin yrittää parantaa sivuston suorituskykyä ja latausnopeutta. Ensimmäiset parannukset ovat nyt käytössä ja arvioita muutosten tehokkuudesta voi tehdä muutaman päivän kuluttua.

Tällä hetkellä Digilelujen lukijoista noin viisi prosenttia tulee sivustolle mobiililaitteilla. Digileluissa on nyt käytössä kännykkä- ja tablettikäyttäjille suunniteltu ulkoasu. Tällä hetkellä mobiilisivusto on käytössä muun muassa Apple- ja Android-laitteilla. Tarkoitukseni on lisätä mobiilikäyttöliittymä tulevaisuudessa myös monille muille mobiililaittelle.

Mobiilikäyttöliittyämä on tällä hetkellä englanninkielinen, mutta aikomukseni on suomentaa se lähiaikoina. Mobiilikäyttäjät voivat halutessaan vaihdella normaalin ja mobiiliulkoasun välillä sivujen lopussa olevalla linkillä. Itse huomasin, että Androidin Opera Mini -selaimella mobiilikäyttöliittymä näyttää hieman vääränlaiselta.

Ilmoitathan Digileluille, jos sinulla on jotain ongelmia tai muuta palautetta liittyen sivujen suorituskykyyn tai mobiilipuoleen.