Google musicGoogle on avannut musiikkipalvelu Google Musicin virallisesti. Palvelun avulla voi ostaa Sonyn, EMIn, Universalin ja pienempien levy-yhtiöiden musiikkia ja tarjolla onkin jo yli 13 miljoonaa kappaletta.

Erikoiseksi palvelun tekee yhteistyö Google+:n kanssa, sillä ostetut kappaleet voi jakaa ystävien kesken. Ystävät voivat kuunnella jaettuja kappaleita ilmaiseksi kerran. Google Musiciin voi siirtää myös muualta hankittua musiikkia, joten palvelu ei pakota käyttäjiä ostamaan samoja kappaleita uudelleen. Jokainen käyttäjä voi siirtää palveluun 20 000 omaa kappaletta ilmaiseksi.

Google Musicista löytyy myös Artist Hub, jonka kautta yhtyeet ja artistit voivat myydä omaa musiikkiaan. Artistin täytyy maksaa kertakorvauksena Googlelle 25 dollaria (noin 18,5 euroa), jonka lisäksi Google ottaa 30 prosenttia kappaleiden myyntihinnasta.

Google Music toimii tietokoneen lisäksi Android-laitteilla. Toistaiseksi palvelu toimii kuitenkin vain Yhdysvalloissa. Alla on Google Musicin esittelyvideo.