Yle HDYle tuo kaikkien neljän kanavansa teräväpiirtoversiot tarjolle tammikuun 28. päivänä. Tällä hetkellä tiedetään, että DNA tulee tarjoamaan heti samana päivänä Yle TV1 HD ja Yle TV2 HD -kanavat sekä antenni-, että kaapeliasiakkaillensa ja yhtiö myös neuvottelee Ylen kanssa Yle Teema HD ja Yle Fem HD -kanavien jakelusta kaapeliverkossaan.

Myös Canal Digital tulee tarjoamaan Yle TV1 HD ja Yle TV2 HD -kanavat satelliittiasiakkaillensa. Viestintäviraston mukaan antennijakelussa olevat Ylen teräväpiirtokanavat kuuluvat ns. must carry -sopimuksen piiriin, jolloin kaikki DNA:n antenniverkon näkyvyysalueella toimivat kaapelioperaattoritkin joutuvat tarjoamaan katsojilleen antenniverkossa näkyvät Yle TV1 HD ja Yle TV2 HD -kanavat. Luultavasti monet operaattorit neuvottelevat tällä hetkellä Ylen kanssa sen kaikkien teräväpiirtokanavien esitysoikeuksista.

Teräväpiirtotarjonta lisääntyy koko ajan Ylen kanavilla ja vuoteen 2015 mennessä lähes kaikki Ylen oma tuotanto tulee tarjolle HD-muodossa. Myös Sotšin olympialaisista tulee tarjolle lähes 350 tuntia urheilua teräväpiirtona.

Ylen teräväpiirtokanavia voidaan seurata ilmaiseksi, eikä niiden katsomiseen vaadita tv-korttia. Myös Yle Areenan suorat tv-lähetykset tullaan tarjoamaan mahdollisimman pian teräväpiirtotarkkuudella.