URHOtvURHOtv on melkoisen tunnettu palvelunsa toimimattomuudesta, sillä sen nettitelevisio on jättänyt toimimatta monen monta kertaa. URHOtv ei ole osannut parantaa tapojansa, sillä jälleen viikonloppuna ja tiistaina monet maksavat asiakkaat joutuivat pettymään toimimattoman nettilähetyksen vuoksi. URHOtv kertoi eilen tiedotteessaan paikallistaneensa vian ja käyttävänsä eri yhteyksiä, kunnes vika on saatu korjattua. Eri yhteyksien käytöllä URHOtv lupasi varmistaa videolähetysten laadun tulevissa peleissä.

Mitenkäs sitten kävikään tämän illan otteluiden kanssa? Ongelmat jatkuvat edelleen ja osa maksavista asiakkaista näki vain pysähtyneen kuvan, joillain äänet tulivat väärään aikaan ja jotkut eivät saaneet edes URHOtv:n etusivua auki. Asiakkaiden palautteita voi lukea esimerkiksi Jatkoajan keskustelupalstalta.

URHOtv:n aiemmista ongelmista löytyy monen monta esimerkkiä. Esimerkiksi viime vuonna tähän samaan aikaan jääkiekko-otteluiden katsojat joutuivat pettymään toimimattomaan palveluun. Myös vuoden 2010 ja 2011 playoff-pelit sekä vuoden 2011 talviklassikko-ottelu aiheuttivat pettymyksen ja maksavat asiakkaat joutuivat katsomaan mustaa ruutua. URHOtv on joskus luvannut näyttää katsojille jonkun ottelun ilmaiseksi pätkimisten vuoksi, mutta esimerkiksi vuonna 2010 luvattu ilmaisottelu jäi kuitenkin näyttämättä. Kaiken lisäksi URHOtv syytti medioita valehtelusta, vaikka oli selvästi aiemmin luvannut nettisivuillansa näyttää ilmaisen ottelun.

Tuleeko myös HBO Nordic kärsimään URHOtv:n ongelmista?

HBO Nordic tulee pohjoismaihin lokakuun puolivälissä tarjoten käyttäjille muun muassa elokuvia ja HBO:n sarjoja video-on-demand -palvelun kautta. HBO Nordic tulee käyttämään Suomessa URHOtv:n verkkojulkaisualustaa.

”Urho Playn tekninen alusta on aika monipuolinen ja kansainvälisesti kiinnostava. Urhon palvelun asiakashoito ja muut toiminnot ovat olleet merkittävä syy siihen, että HBO halusi lähteä kehittämään tällaista palvelua Pohjoismaihin”, kertoi HBO Nordicin hallituksen jäsen Juha-Pekka Louhelainen elokuussa. HBO Nordic ei tainnut selvittää ollenkaan miten huonosti URHOtv:n palvelu toimii tai miten huonosti se kohtelee maksavia asiakkaitaan.